Webcircles.com

Het helpen organiseren van een community/(online) platform door interactie en gezamenlijke waardecreatie, vanuit transparantie, gelijkwaardigheid en inclusiviteit.
Het helpen organiseren van een community/(online) platform door interactie en gezamenlijke waardecreatie, vanuit transparantie, gelijkwaardigheid en inclusiviteit.
Wat doet Webcircles.com voor de 7straatjes?
Het samen met de ondernemers vormgeven aan de identiteit van de 7straatjes en het zichtbaar maken van de werkelijke potentie van dit historische stadshart. Samen de eerste interacties initiëren, waardoor mensen nieuwe relaties met elkaar aan kunnen gaan. Niet alleen onder de ondernemers, maar met iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij de 7straatjes. Samen een manier van organiseren ontdekken, waardoor iedereen op een eigen manier waarde kan toevoegen om deze plek nog leuker, dynamischer en interessanter te maken voor iedere potentiële bezoeker.
Wat maakt de 7straatjes bijzonder?
De 7straatjes is bij uitstek een plek waar een enorme dynamiek onder de oppervlakte borrelt. Het heeft de potentie om zich te ontwikkelen naar een online platform, waardoor ook de niet-fysieke bezoeker op afstand al kan genieten van alles wat de 7straatjes gezamenlijk te bieden heeft. Het is een kleinschalig gebied wat uitermate geschikt is om met elkaar te experimenteren, samen te werken en iedereen te betrekken om nieuwe waardevolle relaties met elkaar aan te gaan. Vanuit deze nieuwe relaties kunnen mooie co-creaties ontstaan die waarde toevoegen aan de 7straatjes-ervaring.

Webcrircles.com[munitites]

Zoek

Volg ons:

De inschrijving is succesvol. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te zien.