De 7straatjes

Het gebied van de 7Straatjes bestaat uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Wielakkerstraat, Pastoorstraat en de Zwanenstraat. De ondernemers van deze unieke straatjes heten je van harte welkom.

Wat zijn de 7straatjes?

De 7straatjes kenmerkt zich door heel veel leuke en unieke winkels, waar je eindeloos kunt shoppen. Je vindt ze in het historische deel van het centrum. Veel winkels zijn gevestigd in oude karakteristieke panden. We bieden originele producten en een uitstekende professionele service. Mode, sieraden, kunst, interieur, cadeaushops, delicatessen; het is er allemaal te vinden.

Ook één van de oudste cafés van Arnhem, het Oranje Koffiehuis, en hofleverancier slagerij Evers zijn gevestigd in de 7straatjes. In onze straatjes tref je geen grote ketens, maar zelfstandige, gedreven ondernemers die jou met passie, deskundigheid en liefde voor hun product graag helpen bij je keuze.

Bovendien vind je er een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Van een heerlijk kopje koffie tot een tongstrelende lunch en heerlijk diner.

Het gebied van de 7straatjes bestaat uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Wielakkerstraat, Pastoorstraat en de Zwanenstraat. De ondernemers van deze unieke straatjes heten jou van harte welkom!

 

We stellen ons graag aan je voor:

Zoek

Volg ons:

De inschrijving is succesvol. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te zien.